Privacy Policy

Politica de Confidentialitate

TELEHOST LTD denumita mai departe TELEHOST.RO respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, TELEHOST.RO are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12).
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13).
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14).
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18)

Daca aveti întrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate va rugam sa ne contactati.

TELEHOST.RO solicita clientilor urmatoarele date de identificare:

 INFORMATII SOLICITATE LA INREGISTRAREA CONTULUI DE CLIENT

  • Nume
  • Prenume
  • Email
  • Nume Firma
  • Adresa Postala
  • Telefon

 ALTE INFORMATII CE POT FI SOLICITATE:

  • Numarul de înregistrare la Oficiul Registrului Comertului
  • Cod Fiscal/Cod Unic de Înregistrare/CNP(persoane fizice)

TELEHOST.RO utilizeaza datele solicitate in urmatoarele scopuri:

  • întocmirea contractelor de prestari servicii, în cazul în care clientul solicita acest lucru.
  • întocmirea facturilor fiscale.
  • pentru comunica informatiilor despre starea retelei si promotii.

TELEHOST.RO nu vinde servicii sau produse catre minori. Un minor poate accesa si comanda servicii TELEHOST.RO doar daca este sub supravegherea ATENTA.